måndag 6 augusti 2012

Var tar posten vägen?

Nu ha vi inte fått någon post på några veckor här. Vare sig från Sverige (vi har eftersändning av posten därifrån) eller brev som vi vet är skickade till oss lokalt här. Mycket märkligt. Delar av dagen har alltså ägnats åt detta som ju måste lösas.

Genom Svensk Adressändring har vi fått reda på att eftersändningskuvert ska vara skickade till oss på fredagarna (posten samlas ihop en vecka) och detta fungerade de två första fredagarna, men sedan har det inte kommit fram något. Ingen av våra husvakter har heller sett någon post i brevlådan hemma. Och det rekommenderade brev från Sverige som skickades till mig för en månad sedan har idag återvänt till Falun. Suck.

Inte heller de brev som skickats till oss från adresser här i Columbus i mitten av förra veckan har kommit fram. Brevbäraren har inget svar, men trodde sig ha sett post märkta med "Return to sender" med vårt namn på. Suck.

Några brev har kommit fram tidigare, men alltså inte nu. US Mail inger inte något större förtroende direkt... Förklaring?? Tja, i morgon måste vi fortsätta detektivarbetet i detta märkliga land där inga enkla förklaringar verkar finnas och logiken är en annan än den vi är vana vid. Suck.

3 kommentarer:

  1. Idag har vi besökt postkontoret. De försökte skylla på att vi inte hade haft vårt namn på postboxen, fast ingen annan har det, och ingen har bett oss sätta upp namn....
    Men nu har vi satt dit vårt namn och lämnat en stor lapp på postsorteringen att vi visst ska få post. Vi får se om det hjälper....

    SvaraRadera
  2. Ja, och om ni skickar något till oss så se till att det står vilket lägenhetsnummer vi har (202) och att det finns en avsändaradress.

    SvaraRadera
  3. TJOHO! Idag kom det post, både från Sverige och från Columbus. Fantastiskt. Hoppas att det fortsätter så....

    SvaraRadera