fredag 31 augusti 2012

Lååång helg

På måndag är det Labour Day - dvs Arbetardagen. Motsvarande 1:a maj. Att den firas nu och inte när resten av världen gör det har säkert sina randiga och rutiga skäl... Nåväl, vi tackar för ledigheten. Håkan har varit ledig idag också, men Björn har varit i skolan (och klarat av en massa prov). På måndag är alla lediga. Så vi passar på att dra till Atlantkusten igen. Favoriten Savannah tas i repris. Men denna gång är det bara familjen, inte två bussar med 100 personer. Skönt!

Fast det är minsann inte bara att ge sig av när man hör till US Army. Inom 100 miles (dvs 160 km) rör vi oss fritt över dagen (dvs vi kan åka till Atlanta). Åker vi utanför denna radie måste vi dels lämna in en blankett innan och sedan ska Håkan: 1. Anmäla avfärd hemifrån, 2. Anmäla ankomst på destinationen, 3. Anmäla avfärd från destinationen och 4. Anmäla ankomst hem. Anmälan görs via SMS. Ja, det är bara att "le och vinka" och göra som man blir tillsagd.

Resan betyder att det kan bli lite si och så med blogginlägg några dagar. Men ge er till tåls kära följare, vi samlar på oss intryck och bilder och återkommer nästa vecka.

Trevlig helg på er!

Vi hoppas på samma tur med vädret som förra resan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar